Onze missie

Het creëren van een rustplek midden in de hectiek van het dagelijkse leven

Intermessa biedt jou tijd en ruimte voor rust, aandacht, zelfreflectie en bewustwording. In een open en veilige sfeer. Met respect voor jouw persoonlijk ontwikkelpad.


Intermessa

Intermessa is samengesteld uit de woorden ‘intermezzo’ en het Spaanse ‘mesa’ dat tafel betekent. Intermessa staat dan ook voor die welkome rustpauze aan de keukentafel. Even pas op de plaats. Tijd voor jezelf. Een moment van bezinning. Met een kop koffie of thee. Wij begeleiden je tegelijkertijd richting zelfbewustwording door te luisteren, te bevragen en te confronteren naar/met wat voor jou op dat moment belangrijk is.

Wilhelmien van Diepen

Wilhelmien werkt als vrijgevestigde personal coach voor zowel particuliere cliënten als professionals. Ze vond en vindt de voedingsbronnen voor haar leven en haar werk bij de ‘Diamond Approach’ van A.H. Almaas (waar ze sinds 2007 als student aan verbonden is) en bij scholen gericht op de Oosterse mystiek. Haar basis als personal coach en procesbegeleider ligt in de Gestaltopleiding en opleidingen voor lichaamsgeoriënteerde therapie.

Wilhelmien werkt – afhankelijk van de benodigde coaching - met een eigen ontwikkelde methodiek die erop gericht is om lichaamsgewaarzijn en zelfbewustwording te vergroten. Daarnaast is ze gecertificeerd professional voor wat betreft de Jump Movement-methode. Hiertoe organiseert ze ‘Jumps’ in haar praktijk die helpen om cliënten in beweging te brengen. Stress- en burnoutbegeleiding is vaak in samenwerking met Dick Veenman van de Praktijk voor Chinese Geneeskunde.

Intervisie vindt plaats met collega’s, medestudenten van de Ridhwanschool en Dick Veenman.

Wanneer mogen wij met jou kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee?

   Maak een vrijblijvende afspraak