Hoe gaan we te werk?

We begeleiden mensen vanuit een holistische visie en op basis van een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat we oog hebben voor jouw denken, voelen en lichamelijk welbevinden en dat we samen kijken wat jou helpt om in beweging te komen.

We helpen je om – op basis van verschillende methodieken – helder zicht te krijgen op de kern van je vraag. Dat doen we door je te laten ervaren en leren, waardoor je meer bewustzijn krijgt over hoe jij de dingen doet. Dit kan een lastige fase zijn, want je bent je meer bewust geworden van wat niet werkt voor je, maar je hebt nog geen manier gevonden om de dingen anders te doen. Daarom ga je daarna oefenen en experimenteren, ervaring opdoen in wat je wilt ontwikkelen en wat helder is geworden. In de laatste fase begeleiden we je bij het vasthouden van het ‘lijntje’ om te zorgen dat je niet terugvalt.


ZO GAAN WE TE WERK

Op deze manier leiden we jou zorgvuldig door ons coachingstraject


Kennismaking

In een eerste gesprek proberen we jouw vraag helder te krijgen en geven we je een advies voor een vervolg. Je bent met alle vragen welkom; ongeacht of je jong bent of al wat verder gevorderd bent op je levenspad.

Stappenplan

We bespreken de frequentie, de kosten en maken verdere afspraken om samen te starten aan een zinvol traject. Eventueel neem je even tijd om tot een beslissing te komen.

Coaching

Je gaat een commitment aan voor telkens vijf sessies, om de twee of drie weken. We gaan hierbij uit van jouw focus en vraagstelling.

Evaluatie

Tussentijds evalueren we het traject en stellen we waar nodig onze focus bij om zo op het juiste spoor te blijven.

Nazorg

Na afloop van het traject bieden wij jou indien gewenst aanvullende ondersteuning.Jouw belang staat voorop

Wij werken altijd vanuit jouw belang als cliënt en met behoud van jouw privacy. Op verzoek en indien van toepassing kan Intermessa een bemiddelende en ondersteunende rol spelen tussen jou en het bedrijf of tussen jou en afdelingen binnen het bedrijf. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming. Afhankelijk van de vraag werken we ook samen met P&O-afdelingen van bedrijven, arbodiensten, bedrijfsarts en/of huisarts.

Wanneer mogen wij met jou kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee?

   Maak een vrijblijvende afspraak